About

Hi lieve jij! Ik ben Esmé,
jouw fotografe. 

Bereid je voor op een prachtige reis waarbij ik je ga laten zien dat je er mag zijn en letterlijk en figuurlijk een plek in mag nemen. We gaan samen een prachtig verhaal creëeren over zelfvertrouwen, zelfontdekking om weer volledig in je vrouwelijke kracht te staan. 

Ik ben een gevoelsmens, dol op echte connecties maken met mensen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om anderen te employeren. Mijn missie is de vrouw laten zien hoe mooi, krachtig en sensueel ze is. Subtiel, vrouwelijk, elegant en mysterieus.


Fotografie is altijd een passie van mij geweest, hobbymatig. Ik kreeg vaak de opmerking: “Daar moet je wat mee doen”, maar nooit gedaan..
Tot ik zwanger werd van ons zoontje Elaiy. Dit zorgde ervoor dat de camera wel constant in handen zat. Uiteindelijk besloot ik om van deze passie mijn werk te maken. 
Al snel begon ik een niche te ontwikkelen, boudoir. En niet veel later stond ik in onze slaapkamer thuis, samen met een vriendin, om haar op deze intieme wijze vast te mogen leggen.
En haar reactie op de foto’s, dat heeft mij overtuigd dat dit het type fotografie is, waar ik mij in wilde specialiseren!

Ik was altijd ingetogen, iemand die zichzelf niet durfde te laten zien. Wat zouden anderen wel niet van me denken? Fotografie heeft mij laten zien dat ik mijzelf dit anders mag gunnen, Mezelf openstellen voor anderen, mijn mening geven, op de voorgrond treden. Nu sta ik met zelfvertrouwen in het leven!
Dat is wat empowerment fotografie mij uiteindelijk gebracht heeft! 
Want WAUW!! Hoe bijzonder is het, dat je naast de foto’s, iemand een enorme powerboost kunt meegeven. Een stuk zelfvertrouwen..
Dat is waarom ik deze fotografie zo fantastisch vind! 


Visagiste

" Mijn passie is om voor jou de perfecte look te creëren, eentje die bij jou past. "

Al op vrij jonge leeftijd was ik bezig met haar en make-up. Het was daarom ook geen verrassing dat ik na de middelbare school, de kappersopleiding ben gaan volgen. Tijdens het laatste jaar van de kappersopleiding heb ik een opleiding tot visagiste gevolgd. Ik heb daar veel ervaring opgedaan maar mijn grootste droom was toch om mijn eigen bedrijf te beginnen. Deze droom is in 2021 uitgekomen, Define Beauty is opgericht.

Mijn streven is om mijn klanten te helpen zich op hun best te voelen en er op hun best uit te zien. Dit doe ik door mijn klanten er altijd zo natuurlijk mogelijk en stralend uit te laten zien. Ik neem de tijd om mijn klanten te leren kennen en begrijp wat de wensen zijn, zodat ik de look aan kan passen en de unieke schoonheid kan benadrukken.

Plan jouw
vrijblijvende kennismaking

Plan nu jouw kennismaking voor de empowerment shoot in! Dit de eerste stap naar meer zelfliefde en een onvergetelijke ervaring! 
Tijdens de kennismaking nemen we alles van A-Z door, maken we een conceptplan, locatie, jouw wensen en bespreken we al jouw vragen! 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op via het  contact formulier

@esmetromp.photography

Volg me op Instagram