De feminine experience

FREE THE REAL YOU VIER JOUW VROUWELIJKHEID

Ben je al mega-excited? Wacht dan tot je gelezen hebt wat een Feminine experience nu eigenlijk inhoudt en leest over mijn werkwijze! Dan ben je vast helemaal overtuigd. Een Feminine experience draait namelijk volledig om jou! 
Misschien is het idee van een fotoshoot wat spannend, maar ik beloof je, dat jij meer zelfvertrouwen hebt na deze experience. Dus trek die stoute schoenen aan and feel free to be YOU! 

Real talk:

" Tijdens de shoot had ik een breekpunt en kwamen er dingen uit het verleden boven"

Wat was dit een spannende ervaring. Maar de meiden, zowel visagiste Danielle als Esme laten je snel op je gemak voelen. Tijdens de shoot had ik even een breekpunt en kwamen er dingen uit het verleden boven. Esme nam hier echt even de tijd voor. Stelde mij gerust en liet mij weten dat ik een powervrouw ben! Tijdens de Reveal was ik onwijs verbaasd. Ik zei ''volgens mij zitten wij naar iemand anders te kijken hoor?''. Ik dacht en zei alleen maar ''wauw''. En zo nu en dan ''ben ik dat?'' Terug in de auto liet ik het allemaal bezinken. Nu een week later kijk ik nog steeds terug op een prachtige ervaring. En ben ik echt trots op mijzelf!

Yes sign me up!

Hoe werkt het?

Om het mooiste in jou naar boven te halen, willen we graag weten wat mooi voor jou betekent.
Samen gaan we jouw kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt.

01

Ik vind het fantastisch om jou te leren kennen voordat we gaan beginnen. Ik wil graag weten wie jij bent en waarom je deze experience wilt doen. We bespreken alle details, al jouw vragen en verwachtingen. Ik laat samples van de producten zien en we nemen de prijslijst door. Na deze afspraak weet je dus helemaal hoe de Experience eruit komt te zien!

02

Let the fun begin! Nu kunnen alle voorbereidingen beginnen! Je kunt lekker gaan shoppen voor jouw outfits, eventueel een moodboard maken met jouw favoriete houdingen. Stel gerust al jouw vragen die naar boven komen, geen vraag is te gek!

03

Shootingday! Daniëlle zal jouw visagie doen, zij voelt precies wat jij nodig hebt. Alles draait om jou en jij bent in control. Je hebt absoluut geen ervaring nodig! Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol.  Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen. Ik beloof je dat je na afloop helemaal fantastisch voelt met alvast een mooie confidence-boost!

04

Na de shoot ga jij even lekker lunchen in het centrum van Meppel.. Daarna is HET moment daar!! De revealparty! Tijdens de reveal party is het tijd om aan jou te laten zien hoe fantastisch jij bent! Dat is een feestje waard toch? Meestal een enorm emotioneel en je zult zien... Je bent mooi zoals je bent!

05

Pick-up party
Zodra jouw gekozen producten klaar zijn, maken we een afspraak om jou te vieren. Het is zooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw producten op te laten sturen.

Ik wil dit!! 

"Vanaf onze kennismaking voelde ik me op m’n gemak. Jij straalt de rust en professionaliteit uit die maakten dat ik niet eens zenuwachtig was en enorm uitkeek naar de shoot."

Here's what you will experience!

Omarm jouw sensualiteit:

Onze empowerment shoots zijn een viering van je vrouwelijkheid en innerlijke kracht. Wij geloven dat elk individu een unieke schoonheid bezit die het verdient om gezien en omarmt te worden.  Wat zou jij doen als je schaamteloos jezelf zou mogen zijn? Blijf je in je ratrace rennen? Of kies je dan echt voor jezelf, ongeacht wat iedereen ook denkt of zegt.  Alles is er al, je hoeft het alleen nog maar te zien.

onvergetelijke ervaring

Dit is een onvergetelijke ervaring en een kans om jezelf echt in de watten te leggen. Ik wil dat elk onderdeel van de sessie, van onze kennismaking, tot de fotoshootdag tot het bestellen van producten, comfortabel en toch fantastisch aanvoelt. 
De uiteindelijke beelden zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor de ervaring om je zelfverzekerd en comfortabel in je eigen lichaam te voelen. Welke vorm, grootte, leeftijd, enz. je ook hebt, wacht niet langer om van jezelf te houden.

Is dit wat je zoekt?

ZELFLIEFDE & EMPOWERMENT transformatie.

JE vrouwelijkheid MET VERTROUWEN omarmen.

Jezelf zien en je krijgt het “WAUW” effect.

Jezelf accepteren zoals je lichaam nu is.

Hoe je er ook uit ziet, jij mag er zijn!!is that a yes?

Plan jouw kennismaking!

Wacht niet langer om aan je transformerende empowerment-ervaring te beginnen. Zet de eerste stap naar het vieren van jouw unieke schoonheid, het omarmen van jouw sensualiteit en het vastleggen van amazing beelden die jou een krachtig en zelfverzekerd gevoel geven. 
Laat je niet tegenhouden door onzekerheden, maar wordt weer verliefd op jezelf. Samen maken wij kunst voor in huis of voor een prachtig tijdloos album.

Een tastbare herinnering aan dit moment.
" You already have what it takes! "

@esmetromp.photography

Volg me op Instagram